Home » Nieuws
Februari 2018
December 2017
November 2017

Schoolfruit

De drie verschillende soorten fruit die worden geleverd zullen  gemengd worden aangeboden aan de kinderen zodat er voor alle kinderen wel iets naar hun smaak is.

Lees meer »

Sinterklaas

Op dinsdagmorgen 5 december zullen Sinterklaas en zijn pieten onze school bezoeken. Omstreeks 9:00 ’s morgens zullen ze arriveren. Ouders zijn van harte welkom op het plein om ze samen met de kinderen te verwelkomen.

Lees meer »
Oktober 2017

LOT

We zijn nog op zoek naar ouders die ons willen helpen. U kunt u op school opgeven.

Lees meer »
September 2017

Staking donderdag 5 oktober

De vakbonden hebben een staking uitgeroepen om aandacht te vragen voor de problemen rondom werkdruk en lage salariëring.Informatie over de achtergronden en de actiedag kunt u vinden op de website www.poinactie.nl.

Lees meer »

Informatieavonden

Dit jaar zijn er informatieavonden voor de groepen 1 t/m 4 en omgekeerde oudergesprekken voor groep 5 t/m 8.Tijdens deze avond, die door de leerkracht van uw kind georganiseerd wordt, kunt u kennismaken met de leerkracht en informatie verwachten die specifiek geldt voor de desbetreffende groep en dus uw kind.Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:“Wat wordt er verwacht van mijn kleuter, moet hij zelf z’n jas al aan kunnen doen?” “Hoe leert mijn kind lezen?” “Hoe leren ze op school de tafels aan en wat kan ik doen om mijn kind te helpen?”“Krijgen mijn kinderen ook huiswerk mee en hoe kunnen wij ons kind daarmee begeleiden?”“Mijn kind gaat straks naar het voortgezet onderwijs wat kan ik dit jaar nog allemaal verwachten?”Het gaat dus om praktische zaken en onderwerpen die bij ouders kunnen leven.Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.

Lees meer »
Juli 2017

Nieuwbouw kindcentrum aan de Jachtlaan in Delfzijl West

In Delfzijl West komt aan de Jachtlaan een nieuw kindcentrum. In het nieuwe kindcentrum worden naast de Windroos vijf scholen samengebracht, te weten 't Tasveld, de Jan Ligthart, de Zaaier 't Zigt en Sterre de Zee en de kinderopvang Kids2b. Ze gaan op in drie afzonderlijke scholen: een christelijke, een openbare en een katholieke school.

Lees meer »

Donderdag 20 juli a.s. is het zover!

Op deze avond willen we een verloting houden om de kosten te drukken. Wij willen u daarom vragen een prijsje te geven voor deze verloting. Het prijsje graag inleveren voor vrijdag a.s.Mocht het iets van levensmiddelen zijn wilt u dan de houdbaarheidsdatum wel even controleren? Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Lees meer »