Home » Nieuws en nieuwsbrieven » Koningsspelen

Koningsspelen

Gepubliceerd op 27 maart 2018 15:02

Op vrijdag 20 april zullen de jaarlijkse Koningsspelen weer plaats vinden van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Dit jaar zullen we dat samen met alle drie de scholen organiseren.

Het Koningsontbijt zal op de eigen scholen plaatsvinden.

Het programma van alle groep 1 en 2 kinderen zal plaatsvinden in en bij 't Zigt.

Voor alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 zullen er weer allerlei sportclinics zijn, in de omgeving van OBS Jan Ligthart. Voor een aantal clinics zullen de kinderen iets verder weg moeten, ze hebben dan een fiets nodig (dit zal op tijd aangegeven worden).

Alleen met uw hulp kunnen we van deze dag een geslaagde dag maken!

Waarvoor hebben we jullie hulp nodig?

•  Klaarzetten ontbijt
  •  Helpen tijdens het ontbijt
  •  Opruimen van de ontbijtboel
  •  Klaarzetten spelletjes voor de groepen 1 en 2 op 't Zigt
  •  Vervoeren groep 1 en 2 kinderen naar 't Zigt (geldt voor Jan Ligthart en Tasveld)
  •  Begeleiden tijdens de spelletjes groep 1 en 2
  •  Begeleiden van de kinderen naar de Jan Ligthart (geldt voor Tasveld en 't Zigt)
  •  Begeleiden groepjes kinderen naar en tijdens de verschillende clinics.
  •  Voor de pauze klaarzetten van ranja.

Wanneer u kunt helpen, wilt u zich dan opgeven bij:

Juf Inge Lap, ingelap@marenland.org
Juf Miranda Waijer, mirandawaijer@marenland.org
Juf Kirsten Froma de Weert, kirstendeweert@marenland.org

Zou u ook willen vermelden waar u graag bij wilt helpen en of u de hele ochtend kunt helpen?

Om 12.00 uur moeten alle groep 1 en 2 leerlingen opgehaald worden bij 't Zigt.

Alle groep 3 t/m 8 leerlingen moeten om 12.00 uur bij de Jan Ligthart opgehaald worden (mochten er kinderen zijn die alleen naar huis mogen, wilt u dit dan even tijdig aan de eigen groepsleerkracht doorgeven).

De kinderen mogen natuurlijk verkleed met een oranje tintje op school komen, zorgt u er alleen wel voor dat de kleding makkelijk zit en dat het kind schoeisel draagt waarmee het kan sporten.