Home » Nieuws en nieuwsbrieven » Geraniumactie

Geraniumactie

Gepubliceerd op 6 maart 2018 15:58

In het voorjaar kriebelt het weer om de tuin en het terras wat gezelliger te maken. Na het succes van voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar een geraniumactie.

Ook kunt u natuurlijk weer hanging baskets bestellen. De hanging baskets zijn voorzien van een waterreservoir. Familieleden en buren enz. mogen ook weer bestellen.

Deze week krijgen alle leerlingen een bestellijst mee naar huis. Extra bestellijsten kunt u op school afhalen. Wel vragen we u bij de bestelling direct te betalen, zodat alles later vlot afgehandeld kan worden.
De bestellijsten en het geld moeten uiterlijk 21 maart ingeleverd worden op school.

De geraniums en hanging baskets worden geleverd in week 17 (24 april). Dit is de week vóór de meivakantie.

We proberen weer zoveel mogelijk te verkopen. U helpt ons toch ook mee?
De uitlevering zal plaats vinden op woensdag 25 april. Hierover hoort u later meer.

Ook gaan we net als voorgaande jaren weer met de kinderen uit groep 7 en 8 de wijk in om geraniums en hanging baskets te verkopen. (woensdag 14 maart, vanaf 10.00 uur).
We hebben hiervoor een aantal ouders nodig die als begeleider mee gaan de wijk in.
Hiervoor kunt u zich opgeven bij juf Diana.