Home » Nieuws en nieuwsbrieven » Informatieavonden

Informatieavonden

12 sep. 2017 21:53

Zoals u van ons gewend bent, organiseren we aan het begin van het schooljaar informatieavonden.

Dit jaar zijn er informatieavonden voor de groepen 1 t/m 4 en omgekeerde oudergesprekken voor groep 5 t/m 8.
Tijdens deze avond, die door de leerkracht van uw kind georganiseerd wordt, kunt u kennismaken met de leerkracht en informatie verwachten die specifiek geldt voor de desbetreffende groep en dus uw kind.
Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:
“Wat wordt er verwacht van mijn kleuter, moet hij zelf z’n jas al aan kunnen doen?” “Hoe leert mijn kind lezen?” “Hoe leren ze op school de tafels aan en wat kan ik doen om mijn kind te helpen?”
“Krijgen mijn kinderen ook huiswerk mee en hoe kunnen wij ons kind daarmee begeleiden?”
“Mijn kind gaat straks naar het voortgezet onderwijs wat kan ik dit jaar nog allemaal verwachten?”
Het gaat dus om praktische zaken en onderwerpen die bij ouders kunnen leven.
Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.

Groep 1 t/m 4     donderdag 14 september                   21:00 - 20:00 uur

Groep 5 t/m 8     woensdag 20 september en verder     u ontvangt hierover nader bericht

« Vorige Volgende »