Home » Nieuws en nieuwsbrieven » Informatie met betrekking tot de avondvierdaagse.

Informatie met betrekking tot de avondvierdaagse.

2 jun. 2017 09:19

Op maandag, dinsdag en woensdag respectievelijk 19 ,20 en 21 juni moeten de lopers van de 5 kilometer om 17.30 uur en de lopers van 10 kilometer om 17.15 uur op het schoolplein van de Jan Ligthartschool aanwezig zijn! Van daaruit vertrekken we gezamenlijk naar het startpunt.

Donderdag 22 juni moeten de lopers van de 5 kilometer om 18.30 uur en de lopers van de 10 kilometer om 18.00 uur aanwezig zijn op ons schoolplein.

De laatste avond vertrekken we om ongeveer 20.00 uur van het Borgshof in Farmsum om het laatste stuk van de route onder muzikale begeleiding af te leggen. We eindigen tegen 20.30 u in het Sportpark ‘t Centrum. Daar ontvangt iedereen zijn/haar medaille en kunnen de kinderen opgehaald worden.

De eerste dag krijgt uw kind een t- shirt mee van school. We willen graag dat ze deze alle avonden dragen. Op de laatste avond moeten deze shirts weer ingeleverd worden op het sportpark ( bij het uitreiken van de medailles).

Let op!

• De kinderen worden bij de pauzes voorzien van drinken en op de laatste dag ook nog van een ijsje.
  • Mocht u de kinderen zelf snoepgoed en/of een gezonde snack willen meegeven dan is dit uiteraard geen probleem. ( advies; Houd het beperkt!)

« Vorige Volgende »